GroningsNieuws.nl zoekt fotografen en redacteurs

Groningen – GroningsNieuws.nl, één van de nieuwswebsites in de provincie Groningen, zoekt nieuwe fotografen en redacteurs. Als fotograaf en redacteur bij GroningsNieuws.nl creëer, schrijf en fotografeer jij content over de provincie Groningen voor onze website. Hieruit krijg je een vaste vergoeding per stuk. Daarnaast krijg je ook vergoedingen van verkochte artikelen aan andere partijen. Als fotograaf en redacteur bij GroningsNieuws.nl heb je een voorliefde voor schrijven en fotograferen. Bovendien kun je goed omgaan met deadlines en sta je stevig in je schoenen om geloofwaardige en interessante verhalen te zoeken over de provincie Groningen. We verwachten van je dat je inspeelt op lokale actualiteit, feiten onderzoekt en creatief bent. Beschik je over de volgende eigenschappen? Solliciteer dan meteen als fotograaf of redacteur bij GroningsNieuws.nl. Een schriftelijke motivatie, CV of portfolio mag je meesturen.

 

Interesse ? Onze contact gegevens vind je hier.

 

Beeld: Archief