Kinderwagen aangetroffen naast kanaal; hulpdiensten rukken groots uit

Groningen – Woensdag begin van de avond was er een boel commotie toen er een kinderwagen aan de Energieweg bij het water in Groningen gevonden werd. De hulpdiensten kwamen direct in actie en rukten massaal uit om te achterhalen of er nog slachtoffers in het water waren. Door omstanders werden de hulpdiensten er op gewezen dat de kinderwagen al enige dagen had gestaan. Hulpdiensten gingen vervolgens op zoek naar de eigenaar van de kinderwagen. Uiteindelijk is er niemand gevonden waar de kinderwagen aan toe hoort. De hulpdiensten hebben de kinderwagen in beslag genomen voor verdere onderzoek. Wanneer de eigenaar zich heeft gemeld zal de kinderwagen direct geretourneerd worden aan degene die recht heeft op de kinderwagen.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl