Overleden persoon aangetroffen in geparkeerde auto aan Friesestraatweg

Groningen – Op een parkeerterrein van een bedrijfsverzamelcomplex aan de Friesestraatweg nabij de wijk Vinkhuizen is donderdag eind van de middag een overleden persoon aangetroffen in een auto. Medewerkers van het bedrijfsverzamelcomplex ontdekte het slachtoffer en belde hierop de hulpdiensten. De hulpdiensten rukten hierop groots uit. Bij aankomst van de hulpdiensten werd al snel duidelijk dat medische hulp niet meer mocht baten en het slachtoffer daadwerkelijk al was overleden. Agenten hebben hierop het voertuig bedekt met reddingsdekens in afwachting van een calamiteiten-tent van de brandweer. Nadat door de brandweer de calamiteiten-tent was geplaatst konden forensisch rechecheurs sporenonderzoek naar de toedracht van het overlijden van het slachtoffer. Op dit moment is het nog niet duidelijk of het slachtoffer een natuurlijke dood is gestorven of dat er sprake is van een misdrijf.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl