Arrestatieteam ingezet in Hoogkerk na mogelijke bedreiging

Hoogkerk – Een arrestatieteam van de politie moest in de nacht van maandag op dinsdag in actie komen aan het Groenhof in Hoogkerk. Wat daar de exacte aanleiding van is, is nog onduidelijk. Omwonenden vertelden dat er mogelijk een bedreiging had plaatsgevonden waarbij een vuurwapen zou zijn gezien. De politie rukte hier op met een groot machtsvertoon uit. En behalve dat de agenten kogelwerende vesten droegen werd er ook een afzetting gemaakt. Onderhandelaars van de politie werden opgeroepen, en ook het arrestatieteam werd opgeroepen. Rond 23.30 uur kwamen de eerste leden van de zwaarbewapende speciale eenheid ter plaatse. Nadat het hele team zich had verzameld, werd er een plan van aanpak gemaakt en kon de verdachte al snel worden aangehouden.

 

Zodra er meer informatie bekend is zal dit worden aangevuld bij dit artikel.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl