Gewonde bij schietpartij in Hoogkerk

Groningen – Dinsdagavond rond 19.15 uur heeft er een schietpartij plaatsgevonden aan de Arteveldestraat in Groningen. De politie en de ambulancedienst kwamen snel ter plaatse, en troffen een gewond persoon aan. Dit slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd. De politie startte direct een klopjacht in de omgeving, waarbij werd gezocht naar twee daders. Tot op heden zijn beide personen nog niet aangetroffen. De politie heeft een plaats delict gemaakt, en verricht sporenonderzoek. De politie roept getuigen op om zich te melden, en buurtbewoners met eventuele camerabeelden worden verzocht deze ter beschikking te stellen aan de politie. Zodra er meer informatie bekend is, zal er een update volgen.

 

Beeld: Christiaan Kramer / GroningsNieuws.nl