31-Jarige automobilist aangehouden na rijden onder invloed

Groningen – Donderdagavond hebben agenten van Team Verkeer uit Groningen op de Westersingel iemand gearresteerd. Het gaat om een 31-jarige Stadjer, die met hoge snelheid twee agenten tegemoet reed die bij een ongeluk hulp verleenden. Bovendien had hij een joint tussen zijn lippen, waardoor de agenten direct vermoedden dat hij iets had gebruikt. De bestuurder werd direct aan de kant gezet en hierbij werd door de agenten een sterke alcohollucht bij hem geroken. Uiteindelijk bleek hij ook inderdaad teveel alcohol te hebben gedronken toen er een ademtest werd afgenomen. Daarbij werd ook nog een speekseltest gedaan, waaruit bleek dat de man positief testte op het gebruik van thc. De 31-jarige Stadjer is direct aangehouden en zit momenteel vast in afwachting van zijn verhoor.

 

Beeld: Agnes Koning / GroningsNieuws.nl