Fietsster raakt gewond na aanrijding met auto op Prinsesseweg

Groningen – Op zondagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Prinsesseweg in Groningen. Een fietsster werd geschept door een auto en raakte hierbij gewond. De hulpdiensten werden meteen gealarmeerd en ter plaatse gestuurd. De fietsster werd ter plekke gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Door het ongeval was de Prinsesseweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie maakte een rapport op van het ongeval. Ook werd er een berger ingeschakeld om de auto af te slepen. De politie heeft de omstandigheden rondom het ongeval in kaart gebracht en er wordt gekeken of er aangifte wordt gedaan. Er is nog geen verdere informatie over de toestand van de fietsster bekend gemaakt.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl