Forse schade na botsing op rotonde aan Johan van Zwedenlaan

Groningen – Zaterdagmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de rotonde van de Johan van Zwedenlaan met het Hoendiep. Door Vermoedelijk een voorrangsfout kwamen de twee voertuigen in botsing. Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke. Terwijl ambulancemedewerkers zich ontvermde over de slachtoffers , ontfermden agenten zich over de kinderen welke één van de betrokken voertuigen zaten. Ambulancemedewerkers constateerde dat er van letsel geen sprake was. Agenten hebben geholpen bij het invullen van de schadeformuliere, als mede agenten van team verkeer een rapport hebben opgemaakt van het ongeval. Een Berger heeft de betrokken voertuigen afgesleept. Door het ongeval ontstond er een fikse file op de Johan van Zwedenlaan en het Hoendiep.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl