Gewonde na overval op metaalhandel; drie verdachten aangehouden

Farmsum – Dinsdagmiddag heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een metaalhandel op industrieterrein Oosterhorn in Farmsum. Er raakte één persoon gewond. De politie heeft kort na de overval drie verdachten aangehouden. Volgens de politie was er omstreeks 16:35 uur sprake van een overval op het bedrijf, waarbij een of meer mensen gewapend zijn geweest. De daders zouden met geweld de metaalhandel zijn binnengedrongen.

 

Na de overval heeft de politie ter plekke sporenonderzoek gedaan en is het gewonde slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft na de overval direct vrijwel drie verdachten aangehouden. Het gaat om drie mannen , van wie de politie de leeftijden nog niet heeft bekendgemaakt. De politie laat weten dat er meer onderzoek gedaan wordt naar de toedracht van de overval. De politie heeft gevraagd om getuigen die informatie hebben over de overval contact op te nemen met de politie.

 

Beeld: Brian Mulder & Raymond Bos / GroningsNieuws.nl