Zwaargewonde na steekincident op Stadsweg in Ten Boer

Ten Boer – Woensdagavond vond er een steekincident plaats in Ten Boer. Het incident vond plaats aan de Stadsweg in Ten Boer. Het slachtoffer vluchtte vanaf daar naar het Koopmansplein in Ten Boer waar die de hulpdiensten heeft gebeld. Agenten die als eerste ter plekke waren boden direct eerste hulp welk na aankomst van de ambulancedienst door ambulancemedewerkers is overgenomen. Het slachtoffer is met zwaar lichamelijk letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 

Van de daders ontbreekt ieder spoor. De recherche heeft op beide plaatsen delict onderzoek gedaan. De politie heeft inmiddels een onderzoek naar de toedracht van het incident gestart en is op zoek naar getuigen. Iedereen die informatie heeft over het steekincident of de daders kan contact opnemen met de politie.

 

Beeld: Wesley Bos / GroningsNieuws.nl