Grote ravage na ongeval op Fanerweg

Zuidhorn – Zaterdagmiddag is er een ernstig verkeersongeval gebeurd op de Fanerweg in Zuidhorn. Drie voertuigen kwamen daar met elkaar in botsing. Twee voertuigen zijn op de zijkant terecht gekomen. Er is één persoon gewond geraakt bij het ongeval. Het slachtoffer heeft direct medische hulp gekregen. Om het ongeval te onderzoeken en de weg te reinigen, is de Fanerweg ruim 2 uur afgesloten geweest voor het verkeer. De politie is ter plaatse gekomen om het ongeval te onderzoeken. Er wordt ook onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de identiteiten van de betrokkenen of de omstandigheden waaronder het ongeval heeft plaatsgevonden. Het verkeer in de omgeving van de Fanerweg heeft last gehad van de grote verkeersopstopping die is veroorzaakt door het ongeval.

 

Beeld: Raymond Bos & Agnes Koning / GroningsNieuws.nl