Drie voertuigen betrokken bij ongeval Osloweg

Groningen – Bij een verkeersongeval op de Osloweg in de stad Groningen is zaterdagochtend een persoon gewond geraakt. De hulpdiensten werden omstreeks twintig voor twaalf gealarmeerd voor het verkeersongeval. Drie personenauto’s kwamen door vermoedelijk een voorrangsfout met elkaar in botsing. Hierbij kwam één van de voertuigen tot stilstand op een dwangpijl-bord. Alle betrokkenen wisten zelfstandig uit hun voertuigen te komen.

 

De brandweer, politie en ambulancedienst waren snel ter plekke voor de juiste hulp. Eén persoon werd door de ambulancedienst gestabiliseerd en gecontroleerd op verwondingen. De Osloweg nabij de Stettinweg is was enige tijd afgesloten voor verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

 

 

Beeld: Wesley Bos / GroningsNieuws.nl