Ondersteuningsgroep houdt man aan na vernielen van woningen en politievoertuigen

Groningen – Woensdagavond 12 april 2023 is het OndersteuningsGroep (OG) van de politie in actie gekomen na een melding van een verward persoon in een woning aan de Martenstraat in Groningen. Toen de politie aankwam op de plek, werd het duidelijk dat de verwarde persoon vernielingen had gepleegd en spullen naar onder dienstvoertuigen van de politie, geparkeerde auto’s en woningen van buren had gegooid. De OndersteuningsGroep van de politie heeft de woning betreden en de situatie onder controle gebracht. De verwarde persoon is aangehouden en is naar een veilige locatie gebracht. Er is geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de persoon of zijn beweegredenen om dit te doen.

 

Beeld: Wesley Bos / GroningsNieuws.nl