Taxi en bestelbus botsen op Hereweg

Groningen – op de Hereweg in de stad Groningen heeft donderdagmiddag een botsing plaats gevonden tussen een taxi en een bestelbus. Het ongeval vond plaats ter hoogte van het AOC Terra College. Door Vermoedelijk een inschattingsfout kwamen de twee partijen met elkaar en botsing.

 

Een voertuig van het mobiel medisch team met enkel daarin de chauffeur passeerde het ongeval en verleende Eerste Hulp in afwachting van de reguliere ambulancedienst. Toen een Rapid responder van de ambulancienst ter plekke kwam nam deze de zorg over. Na controle van beide bestuurders en inzittende werd geconstateerd vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk was. De Rapid responder kom dan ook al snel terug naar de ambulancepost. Een berger heeft de beschadigde voertuigen afgesleept. Door het ongeval on stond er fikse file in de richting van Haren.

 

Beeld: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl