Overleden persoon aangetroffen in woning in Leek

Leek – In een woning aan De Dam in Leek is dinsdag een overleden persoon aangetroffen. Hoe de persoon om het leven is gekomen is nog niet bekend. De politie heeft na het aantreffen van het stoffelijk overschot in de woning meteen een plaats delict gemaakt en dit plaats delict afgezet met linten. De forensische opsporing werd in kennis gesteld en ook werd een speciale plaats delict unit van de recherche opgeroepen. Rechecheurs verrichten momenteel sporenonderzoek in de betreffende woning. Daarnaast zal er ook een buurtonderzoek worden gehouden. Een woordvoerster van de politie geeft aan niet te veel informatie vrij te kunnen geven vanwege het lopende onderzoek, maar geeft wel aan dat alle scenario’s worden onderzocht. Een misdrijf wordt daarom op dit moment nog niet uitgesloten.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl