Fors ongeval met veel schade in Groningen

Groningen – Zaterdagavond even na 20.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de kruising van de Vondellaan en de Van Ketwich Verschuurlaan in Groningen.  Bij dit ongeval waren twee personenauto’s betrokken, waarvan één op de zijkant belandde. Hoe dit ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse, maar het letsel bleek mee te vallen. Nadat de ambulancedienst alle betrokken personen heeft gecontroleerd op letsel, is er uiteindelijk niemand meegenomen naar het ziekenhuis en vertrok de ambulance weer. De politie heeft gezorgd dat het verkeer om het ongeval heen kom rijden, en heeft alles op papier gezet. Beide voertuigen zijn fors beschadigd geraakt door het ongeval. Een sleepdienst zal beide voertuigen meenemen.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl