Arrestatieteams doen invallen in Oldambt vanwege mogelijke drugslabs

Oldambt – De Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie heeft donderdagmiddag twee invallen gedaan in de gemeente Oldambt.Rond 15:30 uur vielen twee teams binnen. Eén team ging naar binnen bij een woonboerderij aan de Parallelweg in Bellingwolde, de ander bij een boerderij aan de Parallelweg in Rhederbrug. De leden droegen tijdens de inval ademluchtmaskers. Deze maskers worden veelal gebruikt bij drugslabs. Het is niet bekend of er in beide boerderijen ook daadwerkelijk drugslabs zijn aangetroffen. Wel is bekend dat een aantal jaar geleden een drusglab is aangetroffen in hetzelfde pand in Bellingwolde.

 

Bij de instap in Rhederbrug zijn geen aanhoudingen verricht, omdat er geen verdachten werden aangetroffen. In Bellingwolde heeft men één verdachte aangetroffen en aangehouden. Het is onbekend of dit ook de bewoner van het pand is.

 

De politie is terughoudend met informatie, en daarom zal dit bericht geüpdate worden zodra er meer informatie bekend is.

 

Eerdere artikelen over invallen op de zelfde locatie leest u HIER & HIER.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl