Scooterrijder botst op auto bij Ossenmarkt

Groningen – Een automobilist en een scooterrijder zijn donderdagavond met elkaar in botsing gekomen op de Ossenmarkt in Groningen. De melding kwam even na 19:00 uur binnen op de meldkamer, die de politie en de ambulancedienst met spoed ter plaatse stuurde. De automobilist had voorrang, maar kreeg dit niet van de scooterrijder. De automobilist nam een binnenbocht, en botste frontaal op de scooterrijder. De scooterrijder kwam door de klap hard ten val, en werd daarom gecontroleerd door ambulancepersoneel. De automobilist bleef bij het ongeluk ongedeerd. Het letsel van de scooterrijder bleek mee te vallen, en de scooterrijder hoefde daarom niet mee naar het ziekenhuis. De politie maakte rapport op van het ongeval en heeft de gegevens van alle betrokkenen genoteerd.

 

Beeld: GroningsNieuws