Licht gewonde bij botsing twee voertuigen in Hoogezand

Hoogezand – Zaterdagmiddag op de Troelstralaan kruisend met de Van der Duyn v Maasdamweg was er een botsing tussen twee voertuigen. Een persoon raakte licht gewond en is ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld. Ooggetuigen melden dat de botsing vrij heftig was. De politie was ter plaatse om de omgeving af te zetten en de situatie in de gaten te houden. Ook een berger kwam ter plaatse om beide voertuigen af te slepen. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de botsing was. De politie is nog steeds op zoek naar meer informatie. Het verkeer dat de kruising moest passeren, stond gedurende een tijdje stil, maar is op dit moment weer vrijgegeven. Het verkeer kan nu weer soepel door de kruising. De politie wil iedereen die informatie heeft over deze botsing, vragen om contact op te nemen. Ze zijn benieuwd naar meer details over de oorzaak van de botsing.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl