Gewonde bij frontale aanrijding op Paterswoldeweg

Groningen – Zaterdagmiddag is er op de kruising van de Paterswoldseweg met de Lepelaar in Groningen een fors ongeval gebeurd. Er is een frontale aanrijding geweest tussen een personenwagen en een bestelbusje. Mogelijk is de bestuurder van de bestelbus de kruising opgereden zonder rekening te houden met de personenauto dat zich aan de andere zijde van de kruising bevond. Als gevolg hiervan kwamen beide voertuigen frontaal met elkaar in aanraking. De politie meldt dat één persoon gewond is geraakt bij het ongeval. De gewonde is ter plaatse behandeld en naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Er is nog geen informatie bekend over de ernst van de verwondingen. De politie doet momenteel onderzoek naar de oorzaak. Er is nog geen verdere informatie vrijgegeven over de identiteit van de betrokkenen. De kruising van de Paterswoldseweg met de Lepelaar is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Autorijders werd geadviseerd om een andere route te nemen.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl