Brandweer rukt uit voor zinkende woonboot in Groningen

Groningen – De hulpdiensten in Groningen werden vrijdagavond rond 23.30 uur opgeroepen voor een melding van een zinkende woonboot aan de Beijumerweg in Groningen.

 

De politie en de brandweer werden met spoed ter plaatse gestuurd om eventuele slachtoffers zo spoedig mogelijk te kunnen helpen. Toen de hulpdiensten ter plaatse waren, bleek dat iedereen al in veiligheid was en dat er verder niemand gewond was geraakt. De woonboot was al gedeeltelijk gezonken. De brandweer heeft gekeken of en wat zij konden betekenen, maar kwamen al snel tot de conclusie dat zij in deze casus niks konden betekenen voor de bewoner van de woonboot. Stichting salvage is opgeroepen zodat zij de schade afhandeling verder kunnen regelen met de bewoner.

 

Beeld: GroningsNieuws