Automobilist schept fietser bij oversteekplaats

Groningen – Op de Plantsoenbrug nabij de Westersingel in Groningen heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een bestelbusje. Het ongeval werd rond 22:30 uur gemeld bij de meldkamer, die daarop twee politiewagens en een ambulance ter plaatse stuurde. De politie en de ambulancedienst waren snel ter plaatse en de fietser werd meteen nagekeken door de ambulancedienst. Ondanks de behoorlijke smakker die de fietser heeft gemaakt, bleek het letsel niet ernstig genoeg om de fietser mee te nemen naar het ziekenhuis; de fietser kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden behandeld. De politie heeft een rapport opgemaakt van het ongeval en de gegevens van alle betrokken partijen genoteerd. Gedurende het ongeval was de Plantsoenbrug gestremd en moest het autoverkeer omrijden.

 

Beeld: GroningsNieuws