Forse schade na botsing tussen twee voertuigen

Groningen – Woensdagmiddag heeft er op de kruising Kattegat/Verlengde Bremenweg een frontale botsing plaatsgevonden. Gelukkig raakte er bij de aanrijding niemand gewond. De betrokken voertuigen raakten echter wel zwaar beschadigd en zijn afgesleept. Volgens getuigen kwam het ongeval doordat een van de autos te hard reed. De twee voertuigen raakten elkaar frontaal, wat resulteerde in zware schade aan de beide autos. De politie is ter plekke geweest om de situatie te beoordelen. Er is niemand aangehouden of aangeklaagd voor het ongeval. De gebruikelijke drukte op de weg heeft het verkeer op de weg enige tijd vertraagd. Er is geadviseerd om de kruising om te rijden en andere omleidingsroutes te gebruiken. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en de betrokken partijen worden in de gaten gehouden. Inwoners worden geadviseerd om extra voorzichtig te rijden bij de kruising of andere gevaarlijke situaties.

 

Beeld: GroningsNieuws