Arrestatieteam valt woning binnen in Groningen; woning en bestelbusje doorzocht

Groningen – De Dienst Speciale Interventies van de politie heeft dinsdagmiddag een instap gedaan in een portiekwoning aan de Ganzevoortsingel in de binnenstad van Groningen.

 

In de middag viel het zwaarbewapende arrestatieteam van de Landelijke Eenheid het pand binnen. In de woning waren op dat moment nog meerdere personen aanwezig, deze zijn niet aangehouden, maar wel meegenomen door de politie. Na de instap door het arrestatieteam heeft het onderzoeksteam de woning en een bedrijfsbusje doorzocht.

Bij de doorzoeking in het bedrijfsbusje werd onder andere een kleine hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. Het is niet bekend of dit legaal of illegaal vuurwerk betrof. Of er in de portiekwoning ook nog strafbare spullen zijn aangetroffen is niet bekend.

 

Lopend onderzoek

Volgens een woordvoerder van de politie Noord-Nederland werd de instap gedaan naar aanleiding van een lopend onderzoek. Bij de instap zijn verder geen personen aangehouden. Het onderzoek is daarmee ook afgerond, laat een woordvoerder weten.

 

Beeld: GroningsNieuws