Brandweer rukt uit voor woningbrand in Groningen

Groningen – Bij de meldkamer Noord-Nederland kwam vrijdag aan het eind van de middag een melding binnen van een woningbrand aan de Paradijsvogelstraat in Groningen.

 

De melding werd rond 17:45 uur uitgegeven aan de brandweer, die met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse gingen. Ook werd er naast de brandweer een politiewagen heengestuurd. Volgens een woordvoerder van de brandweer betrof het een kachel die brandde, wat oversloeg naar de vloer. De brandweer was binnen enkele minuten ter plaatse en haalde de kachel uit de woning. Hierna werd een deel van de vloer opengebroken om zo het vuur af te kunnen blussen. Hierna werd een nacontrole gedaan met een warmtebeeldcamera maar op de camera waren geen bijzonderheden te zien. Salvage heeft de afhandeling van de schade verzorgd.

 

 

Beeld: GroningsNieuws