Automobilist komt om het leven bij éénzijdig ongeval op Peizerweg

Groningen – Op de Peizerweg in Groningen heeft dinsdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen automobilist en een boom. Even na 19.15 uur gebeurde het ongeval en al gauw rinkelden de alarmbellen bij de meldkamer die politie, brandweer, twee ambulances en een traumateam naar het incident stuurde. De brandweer plaatste zichtschermen om het slachtoffer uit het zicht te houden. Diverse hulpdiensten hebben getracht het slachtoffer te redden , maar helaas mocht dit niet baten en overleed deze ter plekke aan diens verwondingen. Agenten van de afdeling verkeer hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Vanwege het ongeval was de weg enige tijd afgesloten voor het verkeer.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl