Autobrand aan Molukkenstraat; politie doet onderzoek naar brandstichting

Groningen – Een geparkeerde auto aan de Molukkenstraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag in brand gestoken. Omwonenden zagen rond de klok van 22:00 uur een grote vlammen bij een geparkeerde auto. Zij twijfelden dan ook geen moment en belden 112. Hierop rukte de Groninger brandweer en politie uit naar het incident. Eenmaal aangekomen bij de brand , startte de brandweer direct met het blussen van het brandende voertuig. Ondanks de inzet van de brandweer , kon niet voorkomen worden dat de voorzijde van het voertuig volledig zou uitbranden.

 

De politie sluit brandstichting niet uit. Mede gezien de schade , de plaats waar het voertuig stond en de eerdere autobranden in de omgeving. De recherche en het team brandonderzoeken van de brandweer , zullen onderzoek doen naar de exacte oorzaak van de brand.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws