Voetganger gewond na aanrijding met automobilist

Groningen – De hulpdiensten werden donderdagavond gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Zaagmuldersweg in de Oosterparkwijk in Groningen. Ter hoogte van de Heesterpoort werd een voetganger aangereden door een automobilist, dat meldt een getuige. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en verleenden eerste hulp aan her slachtoffer. De voetganger werd op de voetgangers-oversteekplaats geschept door de automobilist. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is de voetganger naar het ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van zijn of haar verwondingen is niets bekend. Politieagenten brachten het ongeval in kaart en deden kort onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Vermoedelijk heeft het slechte weer een rol gespeeld bij het ongeval.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl