Automobilist bekneld na botsing; brandweer bevrijdt bestuurder

Groningen – Bij een verkeersongeval op de Winschoterweg in Groningen is donderdagmiddag een automobilist gewond geraakt. Het verkeersongeval gebeurde omstreeks twintig over drie nabij de afrit van de (oude) A7. Door een nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een bedrijfsbus met elkaar in botsing. De hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en de brandweer, kwamen met spoed ter plekke. De automobilist van de personenauto zat bekneld in het voertuig en moest door de brandweer bevrijdt worden. De bestuurder van de bedrijfsbus bleef ongedeerd. Door het ongeval was de volledige kruising nabij het Bastion Hotel afgesloten voor alle verkeer. De politie zal onderzoek gaan doen naar de toedracht van het ongeval. Het slachtoffer, de bestuurder van de personenauto, is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl