Gewapende overval op Gall & Gall aan Akerkhof

Groningen – De politie werd zaterdagavond rond 21:00 uur gealarmeerd voor een overval op een slijterij aan het Akerkhof in Groningen. De galerij die in het oude Korenbeurs pand zit zou overvallen zijn. Agenten in kogelwerende vesten kwamen ter plaatse en ontdekten al gauw dat het een ”rake” overval was; een man had de slijterij overvallen. De politie en de forensische opsporing doen onderzoek naar de zaak, en de politie roep via Burgernet op om uit te kijken naar een witte man. De man is ongeveer 40 jaar oud, heeft een fors postuur met een opvallende bierbuik, en is kalend met op de achterkant van zijn hoofd nog wat haar. Verder is de man ongeveer 1 meter 65 lang en droeg hij een camouflagejas. De politie roept op de man niet zelf te benaderen en roept getuigen op zich te melden.

 

Beeld: GroningsNieuws