Trike en scooterrijder botsen op kruising Parkweg

Groningen – Woensdagmiddag zijn op de Brailleweg in de stad Groningen een trike (motorvoertuig) en een scooterrijder met elkaar in botsing gekomen. Het verkeersongeval gebeurde omstreeks twintig voor één op de kruising met de Parkweg. Door een nog onbekende oorzaak kwamen beide partijen met elkaar in botsing waarbij de scooterrijder ten val kwam. Omstanders verleenden eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. De scooterrijder werd door medewerkers van de ambulancedienst gecontroleerd op zijn verwondingen. Hij kon behandeld worden in de ambulance en hoefde dan ook niet mee naar het ziekenhuis. Politieagenten hebben de gegevens van de betrokken partijen genoteerd en maakten een rapport op van het ongeval. Zowel de scooter als de trike liepen enige schade op, maar konden na de afhandeling weer verder rijden.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl