Scooterrijder aangereden door automobiliste op rotonde in Lewenborg

Groningen – Bij een verkeersongeval op de rotonde van de Bakboordswal met de Loefzijde in Lewenborg zijn dinsdagmiddag een scooterrijder en een automobiliste met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde even na half vijf. De scooterrijder reed over de rotonde en werd aangereden door een afslaande automobiliste. De scooterrijder kwam bij de botsing ten val en werd door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen. Het slachtoffer, een jongeman, is na een controle in de ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Politieagenten van de afdeling Team Verkeer maakten een rapport op van de aanrijding en brachten het ongeval in kaart. Beide voertuigen liepen lichte schade op door de botsing, maar konden na de afhandeling weer met vervolg.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl