Gewonde na schietincident aan de Vuursteenstraat in Groningen

Groningen – Bij een schietincident aan de Vuursteenstraat in de Groninger wijk Vinkhuizen is zaterdagavond een jongeman gewond geraakt.

 

Even voor negen uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een geweldsincident waarbij mogelijk zou zijn geschoten. Toegesnelde hulpdiensten troffen op de Vuursteenstraat een jongeman aan met een onbekende verwonding. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de jongeman gecontroleerd op zijn verwondingen en naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie is meteen na het incident een onderzoek gestart en heeft daarom de omgeving afgezet. Ook zoeken diverse politie-eenheden in de omgeving naar de mogelijke verdachte(n). De politie roept getuigen op zich te melden.

 

Beeld: GroningsNieuws