Bestelbus en personenauto fors beschadigd na brand; politie doet onderzoek naar brandstichting

Groningen – Maandagavond even voor 23.30 uur kwam er een melding binnen van een brand in een bestelbus aan de Wibenaheerd in Groningen.

 

Een bestelbusje, en een daarnaast geparkeerde personenauto, stonden in lichterlaaie en zorgden voor forse rookontwikkeling. Ondanks de snelle inzet van de brandweer, wist men niet te voorkomen dat beide voertuigen total loss raakten. Achterin de bus stond rommel dat de volgende dag eigenlijk naar de vuilstortplaats gebracht had moeten worden. De politie gaat uit van brandstichting, omdat de kentekenplaten van de bus af waren gehaald en er forse knallen te horen waren. De politie doet onderzoek naar brandstichting en roept getuigen op zich te melden.

 

Beeld: GroningsNieuws