Gigantische Award winnende horror productie komt naar Provincie Groningen; The Great Purge

Scheemda – Een combinatie van horror en een gigantische real life game. Het Gronings bedrijf ‘Warrior events’ bedenkt al een aantal jaar succesvolle en gigantische adventure gaming producties met een horror experience. Deze oktober komt de award winnende horror productie ‘The Great Purge’ naar Scheemda, provincie Groningen. De twee locaties, vervoer met retro horror bus, 45 acteurs en de unieke verhaallijnen geven je het gevoel alsof je in een echte film bent beland.

 

The Great Purge is een gruwelijke horror beleving. Wanneer het alarm slaat worden alle criminele activiteiten gedoogd. Wat zou jij doen wanneer er geen regels meer zijn? Tijdens de Purge nacht vinden de meest gruwelijke activiteiten plaats. Een zeer rijke familie nodigt bezoekers uit om deze nacht veilig door te komen. Bij hen ben je veilig…. voor zo lang het duurt. De familie neemt je mee naar een veilige tweede locatie in een retro horror bus. Daar hebben zij een oud Amerikaans circus opgezet. Hier is het veilig en zullen de purgers niet inbreken… Het event zit boordevol schrikeffecten. Er zullen allemaal verschillende acts gaan plaatsvinden; stage fighters, horror clowns en nog veel meer. Wat is nou eigenlijk een adventure game en hoe ben je hier op gekomen? Bedenker en organisator Alita Smit vertelt ons hoe: “Ik ben altijd fan van horror evenementen geweest. Alleen vond ik het altijd zo jammer dat je zelf nooit een keuze had en altijd maar één route liep. Ik wilde het gevoel hebben alsof ik daadwerkelijk in een horror film was beland en zo ontstonden de adventure games. Een evenement waar je alle kanten op kan, wat verrassend is, waarin je het gevoel hebt daadwerkelijk in gevaar te zijn, waar je kan terugvechten en wapens kan verzamelen. Een ervaring wat levensecht lijkt.” Deze 3 uur durende bucketlist experience heeft vorig jaar een scare award gewonnen. Dit jaar gaat het verhaal verder. Durf jij het aan?

Speeldata: 14, 15, 16, 20, 21, 22 oktober 2022 , Locatie: Torenstraat 2, Scheemda.
Direct een kaartje kopen voor dit evenement ? KLIK HIER

 

Beeld: Inkomend persbericht