Vastgoedondernemer Wim Bulten (61) overleden aangetroffen in woning in Groningen, politie sluit misdrijf uit

Groningen – Wim Bulten, een bekend gezicht in Stad en Ommeland, is maandagmiddag overleden aangetroffen in één van zijn woningen aan de Prinsesseweg in Groningen.

 

Dat bevestigen meerdere bronnen. De 61-jarige man werd maandagmiddag even na 14:00 uur aangetroffen in één van de panden die hij bezitte. Wim Bulten was één van de grootste vastgoedondernemers van heel Groningen, en had honderden kamers, studio’s en appartementen waarmee hij circa tweeduizend mensen onderdak wist te bieden. In zijn woonplaats (Oostwold, in de gemeente Westerkwartier) was hij voorzitter van voetbalvereniging Pelikaan-S. Onder zijn leiding promoveerde het eerste elftal van de vijfde naar de eerste klasse. De politie heeft forensisch onderzoek gedaan, en op basis van dat onderzoek is een misdrijf inmiddels uitgesloten.

Beeld: GroningsNieuws