Politiehelikopter land in Zuidhorn voor ”vraag het de politie”

Zuidhorn –  Wie niet anders weet , zou denken dat er vandaag een heftig incident in Zuidhorn had afgespeeld. Hier vloog enkele minuten lang een politiehelikopter rond waarna deze de landing in zette bij De Gast in Zuidhorn. Een parkeerplaats vlak tegenover het politiebureau. Van een incident bleek geen sprake , sterker nog; de agenten van de Unit Luchtvaart Politie (zoals de dienst genoemd word) kwamen voor het digitale spreekuur van de politie Westerkwartier. De politie Westerkwartier geeft ééns in de periode een digitaal spreekuur live via instagram waar volgers hun vragen aan de politie kunnen stellen. Bij dit digitale spreekuur zijn soms aanvullende diensten aanwezig van de politie , waar eveneens vragen aan kunnen worden gesteld. Zoals vandaag de dienst luchtvaart politie. De politiehelikopter heeft ruim anderhalf uur aan de grond gestaan , waarna deze is terug gevlogen naar Volkel.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl