Fietsster komt om het leven na aanrijding met automobilist

Boerakker – Op de Boerakkerweg in Boerakker is woensdagavond een fietsster om het leven gekomen na een aanrijding met een automobilist. Het ongeval vond plaats bij een oversteekplaats aan de Boerakkerweg. Door nog onbekende oorzaak schepte de automobilist de fietsster. Politie , meerdere ambulances en het mobiel medisch team (mmt) kwamen met spoed ter plekke. Ondanks de massale inzet van de hulpdiensten en de medische hulp ter plekke , overleed het slachtoffer ter plekke aan haar verwondingen. Voor de bestuurder van de auto kwam eveneens een ambulance ter plekke vanwege lichte verwondingen. Deze konden ter plekke worden behandeld.

 

Agenten van de afdeling Forensische Opsporing Verkeer hebben ter plekke enkele uren sporenonderzoek gedaan , en een reconstructie gemaakt van het ongeval. Vanwege het ongeval was de weg enkele uren afgesloten voor het verkeer.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl