Fietsster ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen

Groningen – Een fietser is dinsdag begin van de avond ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde op de oversteekplaats aan de Johan Van Zwedenlaan. De fietser zag vermoedelijk de vrachtwagen over het hoofd , waarna een aanrijding het gevolg was. Hulpdiensten rukten dan ook in grote getalen uit; politie , drie ambulances en een speciale arts kwamen met spoed ter plekke. Ter plekke aangekomen heeft het medisch personeel het slachtoffer gestabiliseerd , waarna zij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten van het team Forensische Opsporing Verkeer deden enkele uren onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Geduurde het incident was de weg volledig gestremd.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl