Twee gewonden en veel schade na forse crash op kruispunt in Groningen

Groningen – Op het kruispunt van de Paterswoldseweg en de Laan Corpus den Hoorn in Groningen heeft zondagmorgen rond 11:00 uur een fors ongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een lijnbus.

 

Bij dit ongeval raakte ten minste twee personen gewond. De politie, de ambulancedienst, de brandweer werden met spoed opgeroepen en waren binnen enkele minuten ter plaatse waarna de hulpverlening direct werd opgestart. De brandweer moest een slachtoffer bevrijden uit de personenauto, omdat dit slachtoffer bekneld zat en niet op eigen kracht uit het voertuig kon komen. De ambulancedienst bekommerde zich daarna meteen om de twee slachtoffers, en na stabilisatie ter plekke zijn de twee slachtoffers met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De toedracht van het ongeval is mogelijk een voorrangsfout. De politie doet onderzoek naar het ongeval, en daarom zijn de Paterswoldseweg en de Laan Corpus den Hoorn (deels) gestremd.

 

 

Beeld: GroningsNieuws