Automobilist crasht tegen vier voertuigen en gaat er vandoor

Groningen – Een automobilist crashte donderdagmiddag tegen in totaal vier auto’s. De crash vond plaats aan de Grote Beerstraat in de stad Groningen. De bestuurder in kwestie reed over de Grote Beerstraat in de richting van de Zonnelaan , toen het bij de kruising met de Centauerstraat mis ging. Door een voorrangsfout kwam de automobilist frontaal in botsing met een automobilist. Na de botsing ramde de bestuurder nog drie geparkeerde voertuigen , waarna deze er vandoor ging. Hulpdiensten rukten dan ook in grote getale uit. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de inzittenden van de ronde auto gecontroleerd op letsel. Hiervan bleek echter geen sprake , de bestuurster kon dan ook huiswaard worden gebracht door familie.

 

De politie startte direct na het ongeval een klopjacht op de vluchtende automobilist. Hierbij werd in de geruime omgeving gezocht met meerdere eenheden. Helaas zonder resultaat; de auto en diens bestuurder werden niet aangetroffen. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900 88 44.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl