Auto in brand gestoken; politie zoekt getuigen

Groningen – aan het Gedempte Kattendiep in de stad Groningen is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto in brand gestoken. De hulpdiensten kregen rond 00:30 de melding van de autobrand. De politie en brandweer rukte hierop uit. Ter plaatse gekomen bleek de auto aan de voorzijde volledig in brand te staan. Brandweerlieden hebben deze brand geblust. Agenten spraken met getuigen en de melder , welke verklaarden dat er direct na de brand meerdere personen waren weggerend. De politie ging in de nabije omgeving op zoek naar deze personen, maar trof deze niet meer aan. De politie roept op een ieder die wat weet zich te melden via telefoonnummer 0900-8844. De auto zal voor verder onderzoek worden geborgen en overgebracht worden naar het politiedepot. Ook forensische opsporing zal onderzoek doen.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl