Forse schade na botsing tussen lijnbus en personenauto

Groningen – Op de Peizerweg in de stad Groningen heeft vrijdag 20 mei een ongeval plaatsgevonden tussen een lijnbus en een personenauto. Door Vermoedelijk een voorrangsfout kwamen de twee partijen met elkaar in botsing. Politie en ambulancedienst werden ter plaatse gestuurd. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de inzittenden van de personenauto gecontroleerd op letsel, maar hiervan bleek geen sprake. Vanwege het ongeval was het kruispunt enige tijd afgezet wat leidde tot files en meer drukte op de parallelrijbaan. Een Berger heeft de zwaar beschadigde personenauto afgesleept de inzittenden hiervan konden zelfstandig en weg vervolgen. De lijnbus met schade kom naar een dichtstbijzijnde remise worden gereden. Agenten van Team verkeer hebben een rapport opgesteld van het ongeval.

 

Beeld: RDB Producties