Overleden persoon aangetroffen in het Hoendiep

Hoogkerk – In het water van het Hoendiep is dinsdag eind van de middag het lichaam aangetroffen van een overleden persoon. Voorbijgangers zagen tegen 17:15 uur een persoon in het water van het Hoendiep liggen. Zij belden direct hierop de hulpdiensten. Politie , meerdere ambulances , een traumahelikopter en duikers van de brandweer rukten hierop uit. Ter plekke gekomen bleek de persoon al te zijn overleden. De brandweer plaatste schermen om het overleden slachtoffer af te schermen voor de omgeving. De recherche heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan en gesproken met getuigen. Mensen die informatie hebben , maar nog niet gesproken hebben met de politie kunnen zich melden via 0900 88 44.

 

Over de identiteit van het slachtoffer alsmede de oorzaak hoe die in het water heeft kunnen komen , is nog niet bekend.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl