Auto raakt van de weg en eindigt tegen woning in Enumatil; politie neemt bestuurder mee

Enumatil – Zondag even na middernacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Fanerweg/Dorpsstraat in Enumatil. Een automobilist was hier van de weg geraakt en tegen een woning geëindigd. Door deze botsing raakte zowel de woning als het voertuig fors beschadigd. Naast de politie, werden ook de brandweer en de ambulancedienst ter plaatse gestuurd om de hulpverlening zo snel mogelijk in gang te zetten. Na controle door een ambulanceverpleegkundige bleek dat er verder geen medische zorg nodig was voor de betrokkenen. De bestuurder is daarentegen wel door de politie meegenomen, omdat hij mogelijk onder invloed was toen hij het ongeval veroorzaakte. Berger Collewijn Nuis heeft het voertuig afgesleept. Voor die bergingswerkzaamheden was het tijdelijk niet mogelijk om via de Dorpsstraat te rijden.

Beeld: GroningsNieuws