Gewonde na schietincident bij woning in Haren

Haren – Een man is maandagmiddag gewond geraakt na een schietincident bij een woning aan de Kooisingel in Haren. Omstreeks 16:00 uur kreeg de politie een melding van een mogelijk schietincident bij de desbetreffende woning. Politie en ambulancedienst gingen hierop ter plekke. Ter plekke aangekomen troffen agenten een manspersoon aan , welk in de voortuin van een woning zat. Agenten verleenden de eerste medische handelingen in afwachting van een ambulance. Medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer verder gestabiliseerd , waarna deze is overgebracht naar het ziekenhuis. Rechercheurs hebben ter plekke sporenonderzoek gedaan , en een buurtonderzoek ingesteld.

 

Wat zich exact bij de woning heeft afgespeeld , is niet bekend. De politie roept dan ook getuigen op zich te melden via: 0900 88 44.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl