Fietser ernstig gewond na aanrijding; automobilist op de vlucht geslagen

Groningen – Een fietser is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een automobilist op het Stationsplein. De automobilist is na het ongeluk doorgereden. Het ongeluk gebeurde rond 20.15 uur. De automobilist schepte een fietser op de oversteekplaats. De fietser is ter plekke gestabiliseerd waarna deze met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie was in verband met het ongeval op zoek naar een donkere BMW, mogelijk een model uit de 1-serie uit 2005 of 2006. De auto is naar alle waarschijnlijkheid aan de voorzijde beschadigd. Tot op heden ontbreekt ieder spoor van de auto , en de politie roept dan ook mensen op welk informatie hebben , zicht te melden via 0900 88 44.

 

Beeld: Wesley Bos / GroningsNieuws.nl