Drie gewonden bij zware aanrijding met politievoertuig

Groningen – Bij een verkeerongeluk maandagavond op de Friesestraatweg heeft een politiewagen een fietser geschept. Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur. Een politiewagen schepte door onbekende oorzaak een fietser. De fietser is hierbij ernstig gewond geraakt. Ook de twee politieagenten welk in het dienstvoertuig zaten , zijn gewond geraakt. Bij het ongeluk raakte de fietser zwaargewond. Na stabilisatie werd het slachtoffer onder begeleiding van een MMT-arts, naar het ziekenhuis gebracht. Ook de twee agenten in de politiewagen raakten gewond. Ook zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een politiewoordvoerster kon niet bevestigen of het dienstvoertuig ten tijde van de aanrijding met zwaailicht en sirene reed. De weg was enkele uren afgesloten voor het verkeer vanwege het onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Beeld: RDB Producties