Keukenbrand in woning aan Robijnstraat

Groningen – In een woning aan de Robijnstraat in de stad Groningen heeft in de nacht van woensdag op donderdag een kleine brand gewoed.Omstreeks 01:15 uur kregen de hulpdiensten de melding van een brand in een woning aan de Robijnstraat in de stad Groningen. Hierop rukte diverse hulpdiensten uit. Bij aankomst van de hulpdiensten stonden de bewoners van de desbetreffende woning al buiten. De brandweer kon zich hierdoor direct focussen op het bestrijden van de brandhaard. Brandweerlieden gingen meerdere slangen de woning binnen om zo doende de brand te blussen. Na ongeveer een kwartier zat het bluswerk voor de brandweer er op , waarna de woning kon worden geventileerd. Wat er in brand heeft gestaan en wat de oorzaak is , is niet bekend.

 

Beeld: GroningsNieuws