Student neergestoken in schoolgebouw aan Boumaboulevard

Groningen – aan de Boumaboulevard in de stad Groningen is vrijdagmiddag een student van het alfa-college neergestoken. De hulpdiensten kregen omstreeks 12:50 uur de melding van een steekpartij bij een school aan de Boumaboulevard in de stad Groningen. Politie en ambulancedienst rukte massaal uit na de melding van de steekpartij. Ter plaatse gekomen trof zij een jongeman aan met meerdere steekwonden in zijn boven en onderlichaam. De jonge is ter plaatse gestabiliseerd, Waarna hij met spoed is overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Groningen. De forensische opsporing doet ter plekke sporenonderzoek en praat met getuige. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor, maar hiervoor is wel een burgernetmelding uitgegeven.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl